
Pitsat ei ole teab mis raske teha, aga ma olen selle tegemist tihtipeale vältinud, sest pitsapõhjapulbriga mäkerdamine on nii tüütu. Hiljuti leidsin sellele aga hea alternatiivi, milleks on gruusia leib. Nii ei pea põhjaga üldse mäkerdama ja tulemus jääb ka palju krõbedam kui pitsapõhjapulbriga tehes. Tavaliste tortilla lehtedega olen ka proovinud, ei jää nii krõbe, aga ikkagi täitsa hea ja vähem mässamist.
Koostisosad (4 portsjonit):
Gruusia leib - 1 pakk (Prismas sisaldab pakk 4 ümmargust leiba)
Tomatipasta - 400 g
Suitsukanakuubikud (Tallegg) - 1 pakk
Suitsujuust (nt Saaremaa kadaka riivjuust) - 200 g
Punane paprika - 1 tk
Roheline paprika - 1 tk
Punane sibul - 1-2 tk
Konserveeritud ananass - 4 viilu
Feta juust (valikuline)
Tšillimaitseaine
Pitsamaitseaine
Aeg: 15 minutit + 15 minutit ahjus
Valmistamine:
1. Tükelda paprikad ja ananass, lõika sibul ketasteks.
2. Pane ahjuplaadile paber, sellele gruusia leivad (2 tk plaadi kohta).
3. Lisa gruusia leivale tomatipasta, hõõru lusikaga laiali. Pane peale kõik komponendid ja kõige peale riivjuust. Lisa maitseained ja pane 15 minutiks ahju.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar