Suvel ma käisin Karlile mitu nädalat peale, et lähme seenele ja kui ta lõpuks minuga tuli, siis ma tahtsin sealt kohe välja saada, sest nii palju putukaid näris meid. Mõned seened suvega siiski saime ja peale vee väljapraadimist panime need kotiga sügavkülma, kust loodetavasti järgmise suveni jagub. Üks selline võiku on umbes nii toitev, et mul saab kõht parajalt täis.
Koostisosad (4 portsjonit):
Kukeseened - 2 peotäit
Täisterasepik - 4 viilu
Frillis või lehtsalat - 4 lehte
Sulajuust Merevaik - 1 pakk
Peekon (Rakvere Einepeekon) - 1/2 130 g pakist
Sibul - 1 suur
Parmesani juust - peale pudistamiseks
Või - praadimiseks
Sool
Pipar
Aeg: 20 minutit
Valmistamine:
1. Tükelda kukeseened, sibul ja peekon. Prae kukeseentest vesi välja, lisa või, sibul ja peekon. Prae kuni sibul on pehme.
2. Rösti sepiku viilud.
3. Määri sepikule sulajuust, pane peale salatileht ja sellele kukeseenesegu. Riivi peale parmesan ja valmis ta ongi.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar