Kanasalatid on alati minu lemmikud olnud ja nende valmistamises midagi keerulist ei ole. Siin on lihtsalt üks kooslus, mis hästi välja kukkus. Mulle hakkab tasapisi tunduma, et kui toit sisaldab peekonit, siis ei saagi ta muud kui hea olla.
Koostisosad (4 portsjonit):
Spargel - 8 vart
Peekon (Rakvere Einepeekon) - 130 g
Parmesani juust
Kanafilee - 1 pakk
Kartulid - 3 tk
Frillise salat - 1 pakk
Kirsstomatid - 8 tk
Paprika - 1 tk
Kurk - 1 tk
Küüslaugukaste
Broilerimaitseaine (valikuline)
Sool
Pipar
Aeg: 30 minutit
Valmistamine:
1. Pese spargel ja lõika alumine puine ots maha. Lõika einepeekon neljaks ja mässi igale sparglile kaks lõiku ümber.
2. Koori kartulid, lõika sektoriteks ja pane koos sparglitega 200 kraadisesse ahju 20 minutiks.
3. Tükelda kana, prae broilerimaitseaine või soola-pipraga pannil küpseks.
4. Pane taldrikule frillis, sellele tükeldatud tomatid, paprika ja kurgiviilud. Lisa kana ja küüslaugukaste.
5. Tõsta kõrvale sparglid ja kartulid ning riivi peale parmesan.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar