Selle retsepti jaoks sain ma inspiratsiooni blogist Kristiankokkab. Tema blogis on palju maitsvaid retsepte, mida katsetanud olen ja kõik tuleb tõesti hea välja. Tegin ainult väikseid, endale omaseid (tõlgi - juustuseid) muudatusi ja lõpptulemus oli selline, et ma võiks seda toitu vist ausalt iga päev elu lõpuni süüa.
Koostisosad (umbes 4 portsjonit):
Sibul - 1 väike
Brokkoli - 1 värske brokkolipea
Kanafilee - 1 pakk
Peekon (Rakvere Einepeekon) - 1/3 130 g pakist
Kohvikoor - 200 ml
Kolme juustu toidukoor (Valio) - 1 pakk ehk 2,5 dl
Punase karri kaste (Tesco) - 100 g
Sool - 1,5 tl
Pipar - 1 tl
Kuskuss - 250 g
Puljongikuubik (kasutasin köögivilja oma) - 1 tk
Aeg: umbes 30 minutit
Valmistamine:
1. Tükelda kanafilee suupärasteks tükkideks. Pane kaussi, vala peale punane karri kaste, natuke soola ja pipart.
2. Haki sibul ja tükelda peekon. Prae pannil, kuni sibul on pehme.
3. Tõmba sibul ja peekon panni servadesse ja kalla panni keskele kausis olnud kana. Prae keskmisel tulel, kuni kana on küps.
4. Lõika brokkoliõisikud varre küljest ära ja lisa pannile. Prae kergelt.
5. Vala peale kohvikoor ja juustukoor. Kuumuta keemiseni ja võta tulelt.
6. Kuskussi valmistamiseks keeda 3 dl vett. Pane kaussi 250 g kuskussi ja lisa juurde puljongikuubik. Kui vesi on keemise lõpetanud, vala see kuskussile peale, sega läbi ja pane kausile taldrik peale. Lase 5 minutit seista ja valmis.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar